Zit Bal

Zitbal

 

 

 

 

De zitbal is een tweezijdige opblaasbare bal in de vorm van een hoefijzer, die helpt uw rug- en buikspieren te versterken.

Je kunt een zitbal in verschillende houdingen gebruiken, zoals kruipen, huppelen, krabben of klappen. Hij kan worden gebruikt voor oefeningen zoals springen, balanceren, rekken, hurken. De zitbal helpt de buik- en rugspieren te versterken door het middel, de kont en de benen te strekken.

De zitschijf is ook een halve bol, die helpt de rug te stabiliseren terwijl je rugstrekoefeningen doet. Wanneer de schijf wordt gebruikt bij verschillende spring-, stretch- en dansoefeningen, helpt hij bij het vergroten van de flexibiliteit van uw wervelkolom en bovenrug.

Als je problemen aan de voorkant hebt, heeft de zitbal ook een tweezijdige achterkant. Naast het helpen van je rug- en buikspieren, kun je de zitbal ook gebruiken als je problemen hebt met je knie of je enkels.

Hoewel de zitbal niet wordt aanbevolen voor kinderen, wordt hij ook door volwassenen gebruikt. Bankstellen, voetbalfauteuils en de meeste stoelen met lange teug kunnen een zitbal gebruiken. Als u problemen heeft met bukken bij het gebruik van een zitbal, kunt u zelfs op de bal gaan zitten.

De zitbal kan ook worden gebruikt om te helpen bij uw lichaamshouding. Om te begrijpen waarom een zitbal nuttig is voor posturale controle, kunt u naar een prachtig wit strand staren. Het zachte, witte zand geeft een gevoel van op een crash dieet gaan.

Net als elk ander strand dat echt zand krijgt, geeft de strandbal wanneer hij op de grond wordt geplaatst het gevoel dat je een crashdieet volgt, zonder je warmtecyclus te verliezen, net als bij een crashdieet. Je kunt ook 1-2 maanden sit doen, sit hindernisbaan, sit kiel of zelfs sit touw oefening. Er zijn veel oefeningen beschikbaar voor een zitbal.

Met de zitbal voor rug- en buikspieroefeningen kunt u dit kussen hebben, dat u het gevoel geeft naar het strand te gaan.

Als u enkele eenvoudige stretchoefeningen doet, kunt u met behulp van de zitbal een groot gevoel van ontspanning in uw spieren en zowel de lage als de hoge rug ervaren.

Dit werd veroorzaakt doordat het zand stijf bevroren was en het weer te koud was. De strandbal maakt dat ze in elke vorm kan worden gegoten. De omgeving van de speelplaats geeft ook een vochtig gevoel.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.