PC Vs PC

Tweedehands laptops

Wist u dat de gemiddelde levensduur van een PC slechts twee jaar is; daarna wordt hij normaal als onbruikbaar beschouwd alvorens te worden begraven of verbrand. De levensduur kan worden berekend door rekening te houden met het model van de PC, de leeftijd van de computer en de manier waarop hij zal worden gebruikt. Het is de moeite waard bijzondere aandacht te besteden aan de wijze waarop deze elementen in de loop van de tijd veranderen.

Volgens het onderzoek van David Keaton van de Consumers Research Index beschikt het gemiddelde Britse huishouden over PC’s, laptops en mobiele telefoons. De gemiddelde Britse laptopkoper hecht meer belang aan functionaliteit dan aan uiterlijk. Je kunt niet echt meer een mobiele telefoon kopen als je er alleen maar sms’jes op wilt sturen. Toepassingen die vroeger veel ruimte in beslag namen, zijn tot niets gereduceerd. Het zijn deze technische verbeteringen die de vraag naar laptops hebben gestimuleerd. Vroeger werden PC’s vooral gebruikt als gaming platform. Games waren zo veeleisend als de harde schijf aankon. Vandaag de dag zijn de eisen veranderd, zodat je meer krijgt dan alleen gamen, je krijgt een apparaat dat veel meer wordt gebruikt.

Dankzij het apparaat voor meervoudig gebruik kunt u het gebruiken tijdens het betalen van mobiele rekeningen, notities maken, surfen op het web, enz. Het apparaat wordt geleverd met een multi-use toetsenbord dat alle toetsaanslagen controleert. U zult dit toetsenbord wellicht niet prettig vinden voor gamingdoeleinden. U kunt het na ongeveer 10 minuten stofzuigen met de ingebouwde stofzuiger.

U krijgt een veel krachtigere tweedehands PC dan u zich misschien kunt voorstellen. Deze machines waren een paar jaar geleden misschien moeilijk te krijgen, maar u kunt ze nu voor redelijke prijzen krijgen. U krijgt misschien ook waar voor uw geld. Waarom gaat u niet voor een systeem dat u in staat stelt matig werk te verrichten terwijl u mobiel bent. Kijk voor upgrades, of ga voor nieuwe modellen die krachtiger kunnen zijn, ook al is het nog niet oud.

Gebruik je een PC of Mac?

Vandaag zien we dat zelfs onze ouders hun mobiele telefoons en tablets gebruiken om op het internet te surfen en e-mails te checken en te versturen. Ze zijn niet zo snel of zo geavanceerd als een notebookcomputer. Dat is zeker intrigerend. Ik zou in de verleiding komen om het uit te proberen.

Voor enigszins elementaire functies, zoals het verwerken van documenten of het controleren van rekeningsaldi, is het echter waarschijnlijk geen goed idee. De PC blijft de voorkeur genieten.

Toch wordt in veel landen zoals Zwitserland, Dubai, Zuid-Afrika, Australiƫ en Nieuw-Zeeland de PC meer gebruikt dan de mobiele telefoon. AIS heeft een modem-to-modem ontwikkeld dat gegevens tussen de PC en de mobiele handset verstuurt. De PC-modem is een USB-sleutel die eruitziet als een lege geheugenkaart. Hij kan worden gebruikt met elke mobiele telefoon, zoals de GSM-types die nu universeel worden ondersteund.

Asus – de trouwe opvolger van zijn revolutie op de laptopmarkt – heeft nu een eigen lijn notebooks met Core i5-processoren. Deze zijn voorzien van een165 ophmewerk en een snelheid van 900 MHz. De Asus Eee PC 900 heeft een toetsenbord met fantoomvoeding en een ingebouwde webcam.

Deze computer is nog steeds spraakzaam en wordt geleverd met twee ingebouwde stereoluidsprekers die kunnen worden gebruikt wanneer u aan het werk bent. Wi-Fi-compatibiliteit is ingebouwd, samen met de standaard USB-connectiviteit.

Samenvattend, als u een computer nodig hebt voor incidenteel gebruik, zou u de Asus Eee PC 900 kunnen proberen. Het is nog steeds een redelijk geprijsde laptop.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.