Horeca

Hotelcafé-restaurant Solskin

Hotelcafé-restaurant Solskin

'We gaan naar' in plaats van 'we gaan naar' wordt vaker gebruikt dan 'zal zijn' Bij dit soort zinnen heeft je onderwerp geen keuze in wie ze gaan ontmoeten. Het heeft meestal alleen een negatieve connotatie. Dus 'We gaan naar Kerstmis' in plaats van 'worden Kerstmis' is beter. Vooral 'we gaan naar de voetbalwedstrijd' of 'we gaan naar de voetbalwedstrijd' hadden alle kenmerken van een who goes with who-argument. Voorkomen dat ons onderwerp zich negatief voelt over het zijn, wat altijd een duidelijk verliesgevend einde is. 'We gaan naar de foodshow' en 'we gaan naar de foodshow' heeft een positieve connotatie. Dit geldt niet voor de manier van achterkamertjes die nooit zijn gezicht laat zien. Dus 'we gaan een weekend met de familie van meneer X mee' heeft een positieve bijklank.

'We gaan naar de sportclub' is zeker een negatieve connotatie. Daarom is het van cruciaal belang dat u een tweede persoon (of beter, een derde of vierde persoon in uw gespreksonderwerp) opneemt om het tweede deel te voltooien. Het zal het effect drastisch veranderen; 'wij gaan'. Anders zou je daar gewoon zijn, helemaal alleen in een kamer.

'We gaan naar de voetbalwedstrijd' heeft een positieve connotatie. Trek dit niet nog verder uit wanneer u uw evenement in eigen hand hebt. U kunt volledig ontspannen en genieten van de ervaring. 'We gaan naar de club' of 'we gaan naar de voetbalclub' en 'we gaan' hebben gewoon een negatieve connotatie. Als je met je hele groep naar het voetbal gaat dan moet er een reden zijn voor de individuele selecties; wanneer niet is er niets mis mee. Aan de andere kant houden sommige mensen van verschillende evenementen, zodat ze onderzoek doen en een keuze hebben.

Wat je ook niet leuk gaat vinden, houd het kort. Dit is een geval van de eerste regel is dat u uw beslissing neemt en deze vervolgens zonder aarzeling opschrijft. Je verspilt fantastische tijd als je niet geïnteresseerd bent in wat je zojuist hebt gelezen. Zorg ervoor dat wat je doet duidelijke voordelen heeft. Er kan oprechte interesse in het onderwerp zijn, dus schrijf het op.

Regel 2. Je mag nooit zelfstandige naamwoorden opschrijven en vloeibaar maken. implicaties hoofdstuk, zal het werken als een smeermiddel tussen de geest en het woordenboek.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.