Hoe kies je het juiste brood voor jouw smaak?

Marokkaanse Bakker Roosendaal

Khobz: Dit is een soort brood dat traditioneel ‘s morgens bij de thee wordt gegeten. Het ontbijt van de Marokkanen begint met Khobz-brood.

1 Khobz brood

2 ons muntthee

1inderidge Pickle

1 plakje Khorbani Kersen

1 theelepel zout

1 lepel suiker

1 ei

Meng de bovenstaande ingrediënten met twee eetlepels verse Marokkaanse olijfolie en twee eetlepels honing en meng goed. Voeg het ei en de pruimensaus toe en giet het mengsel in een ingevette broodvorm. Bak gedurende 45 minuten op 45 graden c. Andere woestijn ideeën: Drink een kom uitgesproken biologische koffie en thee, uw lichaam zal u dankbaar zijn. Bovendien levert groene thee aminozuren die niet door het lichaam kunnen worden gesynthetiseerd en dus essentieel zijn voor spiergroei.

Neem een anti-oxidant component in uw dieet op. Braad hertenvlees, lamsvlees, vis of gevogelte met sauzen op basis van olijfolie. fijnsnijden met een vork om klontjes geitenkaas te breken Salade van gerookte zalm en komkommer Blauwe kaas en gearomatiseerde olijfolie gehuisvest synoniem met feesten Pasta met kip en champignons Organiseer een etentje en laat vrienden hun eigen eten meebrengen Een voedzaam ontbijt biedt voor elk wat wils Beroemde koks mogen dan voor veel mensen een inspiratiebron en een vaste waarde op de televisie zijn, ze zijn vaak allerminst een begrip. Een beetje gezond verstand is dus wel vereist om te kunnen kiezen welke maaltijden u uw gasten wilt aanbieden.

Velen van ons zijn zich misschien bewust van koken of hebben er op zijn minst soms een passie voor. Maar als het op geven en nemen aankomt, is het enige dat nooit faalt het vermogen om meer voedsel te verorberen op een lege maag.Dus of het nu Thanksgiving, Kerstmis of Nieuwjaar is, de kans is groot dat u meer meeneemt dan u eigenlijk zou willen  opeten.

Lees meer

Bakker

Bakkerij 

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.