Hoe haalt u het meeste uit uw fijne dineerervaring?

Voor uw fijne eetervaring, moet u onze "Vegitbank" proberen

"Je merkt het misschien niet, maar het mooie van deze winkel zijn de ramen. Ze hebben een prachtig uitzicht op de Delaware Rivier. Als u in de bankwereld, het advocatenkantoor of de farmaceutische industrie zit, zou klant worden in onze winkel wel eens het slimste kunnen zijn wat u in de stad doet.

Niet alleen hebben onze schappen de grootste verscheidenheid aan gedroogd fruit, noten en groenten in de stad; maar, het is het beste om op te merken dat onze klanten zeer divers zijn – mannen, vrouwen, kinderen van ouders met bloeiende bedrijven, college studenten, alleenstaande ouders, en zelfs senioren.Wij bieden de meest

re ward prijzen – 10-12% minder dan onze concurrenten. Het handhaven van onze prijzen is van cruciaal belang, maar we worden ook nooit onder druk gezet om uit te verkopen. We worden nooit onder druk gezet om de verkoop te overtreffen. Wat we nooit doen is de verkoop verhogen.

Als u eigenaar bent van een winkelcentrum, heeft u waarschijnlijk onze ultra lage prijzen opgemerkt, maar we zijn ook een van de weinige speelgoedwinkels in de stad die krasloten en puzzels kan verkopen, en van tijd tot tijd een online catalogus heeft. Als u het nieuwste speelgoed en de nieuwste accessoires wilt verkopen, dan kunt u voor $10 krasloten, puzzels, enz. krijgen.

We zijn een beetje anders dan onze cola of frisdrank verkoop. Niet alleen hebben we het beste assortiment van onze concurrenten, we hebben ook een inspanning gedaan om gezinsvriendelijk te blijven. We hebben volwaardige zitzakken, die u mee naar binnen kunt nemen en met uw kinderen kunt delen. Als u een filmliefhebber bent, weet dan dat we altijd een collectie verwijderde scènes en op maat gemaakte boegbeelden in consignatie hebben.

Omdat we elke dag van 6 uur 's morgens tot middernacht open zijn, zijn we de enige speelgoedwinkel in de stad met zoveel winkeluren op Xmas, Valentijnsdag, enzovoort. Wij helpen ouders bij het winkelen voor cadeaus; en daarom zijn onze prijzen zo laag dat ouders ons zullen verkiezen boven onze concurrenten.

Aangezien wij vier grote avondmaaltijden, koud gesneden friet en gebotteld water voor 16,97 per krat in prijs variëren, bieden wij ook de beste boterhammen in de regio aan. Wij bieden hun brood aan als een complete maaltijd, en als een aanvulling op een hoofdgerecht. Wij bieden Thomas kruiden, vlees, brood, en zo ongeveer elk ander gemeenschappelijk boerderij & verhoogd item, behalve noten.

We moeten er zeker van zijn dat we onze prijzen kunnen handhaven. Om dat te doen, moeten we er eerst voor zorgen dat hetzelfde product consequent wordt geserveerd, ongeacht het tijdstip van de dag. Verkopers hebben vaak ondervonden dat het niet kosteneffectief is om hun receptuur te vaak te wijzigen bij menu-artikelen. Dit geldt vooral voor diepvriesproducten en bederfelijke producten.

Onze winkel is zeven dagen per week geopend; en met Kerstmis en Nieuwjaar bieden wij drie aaneengesloten dagen alleen Kerstmis (maandag, donderdag en vrijdag) en één dag Nieuwjaarsdag. Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om op voorhand te kopen. Terwijl wij gewoonlijk op maandag gesloten zijn, zijn wij op dinsdag open en zullen wij op woensdag van diezelfde dag open zijn.

Dit zijn slechts enkele van de elementen die Vooruit Kerstmis dichter bij huis en de wintermaanden doen opvallen.

Onze winkel ligt op korte afstand van zowel Long Yelp als Washington Street. Er zijn verschillende hotels in Earth Run, en u zult onze locatie vinden als een sluitpost of een hotel in iemands huis.

Wij verkopen niet alleen kerstverlichting, wij verkopen alles wat met kerst te maken heeft. Deze omvatten verlichting, alle essentiële kalenders, gourmet kaarsen, en nog veel meer.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.