Het vlees

Catering Hillegom

Een proces waarbij ingrediënten worden toegevoegd om de kwaliteit van het vlees te verbeteren en het smakelijker te maken bij de slagerij, wordt “achaining” genoemd. In het gegeven voorbeeld houdt het slachtproces in dat de poten van het dier met touw aan elkaar worden gebonden. Dit is een moeizaam proces, zodat het vlees waarschijnlijk iets te gaar zal zijn. Om dit probleem op te lossen, wordt het vlees in strengen gebonden, die worden gepolijst of ingewreven met een stof om de garing te versnellen.

De bovenstaande methoden zullen ook de malsheid van het vlees verbeteren, wat belangrijk is voor een goede voedselconsumptie. Bovendien kunnen deze methoden ook helpen de smaak te behouden. Dit kan nuttig zijn om te voorkomen dat het vlees te droog wordt. Bovengenoemde processen worden ook wel het pekelen van vlees genoemd. Dit kan ook handmatig worden gedaan, wat pekelen of roken wordt genoemd. De processen worden gereguleerd door de U.S. Food and Drug Administration.

Er zijn vrij moderne methoden ontwikkeld om het normale verouderingsproces van rundvlees te verlichten. Bij nieuwere processen wordt gebruik gemaakt van computers, die worden bestuurd door geavanceerde microprocessoren. De computers meten de hoeveelheid vocht in het vlees. Dit is nauwkeurig tot op een half tot één procent, wat een gangbaar referentiepunt is voor temperatuurgevoelige producten. Het vlees wordt vervolgens gekoeld tot een temperatuur die het een nieuwe oranje kleur garandeert. De temperatuur wordt gecontroleerd, maar het vlees wordt op ongeveer 37 graden Fahrenheit gehouden. Dit wordt gedaan om schadelijke effecten van de hitte van de Grandeas te voorkomen. Bovendien wordt een dichte warmte-absorberende verbinding aangebracht.

Een andere betrekkelijk moderne innovatie is de infusie van gearomatiseerde verhitte zouten in het eindproduct. De smaakstoffen worden rechtstreeks op het vlees aangebracht, en niet op de bereidingswijze. Dit betekent dat het aroma gedurende het gehele kookproces continu druk kan behouden. De gearomatiseerde benadering wordt bevredigd door een vlees dat tijdens het kookproces een juiste temperatuur heeft behouden.

Door de combinatie van verhit zout met andere smaken zal de bereidingstijd iets veranderen. De smaak wordt gelijkmatig verdeeld, dus u kunt de volgende portie vlees net zo lang laten sudderen als de eerste. Commercieel verpakt vlees biedt de kopers vele voordelen. Hieronder volgen enkele kenmerken:

Het vlees kan worden gekookt tot elke interne temperatuur. Dit betekent dat het kan worden geserveerd met elke combinatie van voedsel, gebakken rijst, roerei, of gepocheerde eieren. Het vlees is volledig verhit en dus volledig gaar. Dit betekent dat het niet nodig is het vlees gedurende langere tijd te blijven verhitten. Omdat het vlees volledig gaar is, hoeft het voor het serveren niet in plakken gesneden te worden.Voor langere gaartijden kan het vlees in een afgesloten recipiënt worden gebruikt voor extra warmtebeheersing.

De aanbevolen temperatuur is gelegenheden om dit product te koken in koelkasten voor krokantheid en vochtigheidscontrole. Voedingsmiddelen zoals: Barbeque Ribs – Dit stuk vlees heeft een laag vetgehalte en moet dus flink worden verhit. Barbeque Ribs is echter zeer smaakvol. Het is meestal vochtig en kan voor het koken worden bijgesneden of in plakken gesneden.

Lees meer

Catering

 

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.