Gemakkelijke Manieren om Heerlijke BallenKoning Worstenbroodjes te Koken

Ballenkoning

Zelfgemaakte worst is zoveel beter dan de in de winkel gekochte variant, behalve dan die van de Ballenkoning. Niet alleen weet je precies wat er in zit en waar het vandaan komt, maar zelfgemaakte worst heeft vaak ook veel meer smaak dan zijn in massa geproduceerde tegenhangers. Het is gemakkelijk om je eigen worsten te maken als je toegang hebt tot een vleesmolen of met je slager kunt praten over het aanschaffen van een molen. Maar zelfs als je geen van beide hebt, zijn er nog genoeg manieren om thuis heerlijke worsten te maken. Het belangrijkste is om het simpel te houden: Gebruik goed vlees, breng het op smaak met zout, peper en kruiden – en kook het dan gaar. Je zou online tientallen worstrecepten kunnen doorlezen, maar wij laten je zien hoe je in plaats daarvan in vijf eenvoudige stappen heerlijke saucijzenbroodjes kunt maken.

Voeg de natte ingrediënten toe.

Zo, laten we beginnen. Meng in een grote kom de worstjes met het water, de eieren, de melk, de worcestershiresaus, het uienpoeder, het knoflookpoeder, zout en peper. Voeg 2 tot 3 eetlepels paneermeel toe als je meer textuur wilt.

Als u geen vleesmolen hebt of het meeste zelf maalt, kunt u gemakkelijk gemalen rauw vlees kopen in een kruidenierswinkel. Als je geen vleesmolen hebt, kan gemalen vlees echter wat moeilijk te bewerken zijn. Als je geen vleesmolen hebt, ga dan op zoek naar een slager en vraag of je wat van je eigen vlees mag vermalen voor worsten. Worstjes van gemalen vlees zijn gemakkelijker te verwerken omdat het vlees niet vast blijft zitten in de molen.

U kunt ook voorgemalen vlees kopen en uw slager vragen het voor u te malen, als u dat liever hebt. Het malen van het vlees is optioneel, maar het maakt het worstmengsel wel veel gemakkelijker te mengen.

Voeg de droge ingrediënten toe.

Voeg vervolgens de droge ingrediënten toe aan de natte ingrediënten in uw grote kom en meng ze door elkaar met een lepel. Voeg zout en peper naar smaak toe, broodkruimels (optioneel) en ei als u het als bindmiddel gebruikt.

Zodra de natte ingrediënten zijn gemengd en de droge ingrediënten zijn toegevoegd, kunt u beginnen met het oprollen van het mengsel tot worstvormen. Als u kleinere, hapklare worstjes maakt, begint u met een klein balletje van het mengsel en rolt u het worstje vervolgens op. Als u grotere worsten maakt, rolt u het mengsel op tot een rol en snijdt u de rol in de gewenste lengte nadat hij in de koelkast is gelegd.

Bak uw worstjes.

Zodra de worstjes opgerold en in de gewenste lengte gesneden zijn, kunt u ze bakken. Om de worsten te bakken, verwarmt u eerst de olie voor op 350-375 graden Fahrenheit. Zodra de olie verhit is, laat u de worstjes in de olie vallen en frituurt u ze tot ze aan alle kanten bruin zijn. De worstjes moeten aan de buitenkant bruin zijn voordat u ze op een papieren handdoek legt om overtollige olie te verwijderen. Misschien moet u dit in kleine porties doen. De worstjes kunnen ook worden gegrild in plaats van gefrituurd als u dat liever doet.

Maak af met kruiden en saus.

Zodra uw worst gebakken of gegrild en afgekoeld is, kunt u uw kruiden en sausaroma’s toevoegen. U kunt kruiden zoals cayennepeper, knoflookpoeder, uienpoeder, oregano, paprikapoeder, peterselie, zout en peper toevoegen om de worsten pittiger te maken. Of u kunt een andere smaak aan de worstjes toevoegen door Worcestershiresaus te mengen met bruine suiker, hete saus, mosterd of een andere favoriete smaak.

Geniet van uw heerlijke worstjes!

Worstjes zijn op elk moment van de dag lekker, maar ze zijn vooral lekker bij het ontbijt of avondeten. U kunt ze serveren in een broodje of wrap, op een stuk toast of ze rechtstreeks uit de frituur eten. Ze zijn ook heerlijk als tussendoortje of als onderdeel van een maaltijdrotatie. U kunt er saucijzenbroodjes van maken en ze zijn heerlijk om te combineren met een salade of een lichte avondmaaltijd. Of je ze nu voor jezelf maakt of voor een groep, zelfgemaakte worst is een geweldige keuze.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.