Gebruik van beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera Breda

Met behulp van onze door brandweerlieden voorbereide oefeningen, kunt u snel veiligheidsplannen voor uw huis en om uw dierbaren te beschermen samenstellen. U kunt de beelden van uw huisbeveiliging delen en deze gebeurtenis in uw huis naspelen, in het bijzijn van uw dierbaren, met ongewapende en gewapende politieagenten en uiteindelijk, indien nodig, gewapende militaire troepen. U kunt ze ook toepassen op brand- en inbraaksituaties, indien nodig, en dan live de gevolgen bekijken via uw bewakingscamera’s en brandweerposten thuis.

Kosten: €15 per maand per camera en €150 per jaar voor alle camera’s – gratis indien lokaal.

Home Security Dispatcher is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf dat op kaarten gebaseerde toepassingen voor het beheer van schuilkelders voor beveiligingssystemen aanbiedt. Met hun mobiele, op kaarten gebaseerde SOS via live audioberichten kunt u in contact komen met hulpdiensten tijdens een ramp zoals brand, overstroming of rook, en kunt u brandweer- en politieposten gebruiken in geval van inbraak, diefstal of gewelddadige mishandeling. Het is nog in bèta, maar de website is al in de lucht, dus als u onmiddellijk hulp nodig hebt, neem dan contact op met het bedrijf.

Kosten: gratis als je alleen op zoek bent naar noodinformatie, maar slechts €1 per gebruiker voor extra functies. Maar dat zal afhangen van uw verwachtingen, als u hun app gebruikt als een binnenhuis video verhuur of binnenhuis beveiligingscamera systeem.

EmberAlert is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf dat een netwerk van 24/7/365 beveiligingscamera’s biedt voor de bescherming van huizen en eigendommen. Hun mobiele SKYPE service is een geweldige manier om op de hoogte te blijven, vooral wanneer er thuis iets spannends gebeurt zoals brand, inbraak of andere noodsituaties. U kunt uw favoriete camera opzoeken in deze tijdlijn zodat u weet wat er op dat moment gebeurt, zelfs als u niet thuis bent. Hun gratis dienst omvat ook automatische alarmering van inbraakalarmen en alle andere veiligheidsdiensten (parkeer-, geluidsdetectie-, brandweer- en politietransmissietoegang), zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat u gedekt bent in geval van incidenten waar u geen invloed op heeft.

Kosten: gratis.

GSMAF is een Duitse organisatie voor binnenlandse veiligheid die mappings van beveiligingsovereenkomsten voor verschillende op IP-/TCP-gebaseerde netwerken (tot vijf miljoen netwerken) levert en onderhoudt. Het heeft een task force bestaande uit deskundigen op het gebied van verhoging en technologie. Nadat u een contract met hen hebt getekend, sturen zij u een beveiligde mapping toe. Een paar dagen later kunt u uw videocamera openstellen en uw gewenste locatie aan het publiek bekendmaken. Buitencamera’s maken uw huis niet alleen veiliger, ze kunnen ook uw huisbeveiligingssysteem testen, zodat gebruikers ook het bereik en de betrouwbaarheid van uw netwerk kunnen testen. Als u niet veel geld te besteden hebt aan camera’s, kunt u de GSMAF-app gratis downloaden en gebruiken om hetzelfde te doen.

Kosten: €25 per maand per camera, €80/jaar voor alle.

Dewiki Beveiligingscamera’s is de tweede grote winnaar op deze lijst. Dewiki is het enige beveiligings- en bewakingsbedrijf ter wereld dat weergegevens van over de hele planeet verzamelt en deze samenvoegt in radarbeelden. De sensorsuite integreert beide en toont tientallen unieke sensoren, waaronder regensensoren en vochtigheidsdetectoren. Met dit array kan Dewiki specifieke locaties in 3D identificeren, en door de lagen van de wolken heen snijden om te zien hoe de regen de grond raakt, en te beoordelen hoe vocht de neerslag nog beïnvloedt. Deze informatie wordt samen met andere deep L sensoren gebruikt om te bepalen hoe de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van stedelijke buurten en bedrijfslocaties kan worden verbeterd.

Naast de Dewiki Security Suite kun je met de Dewiki app ook moeilijk bereikbare ruimtes (bijvoorbeeld bibliotheken of ziekenhuizen) via je smartphone bekijken, veiligheidsdiensten bereiken en om hulp vragen, en ook een beschermende paraplu gebruiken om je apparaten te beschermen. Op dit moment zal Dewiki app beschikbaar zijn voor

iPhone en iPad, Android versie is in de ontwikkelingsfase. Je kunt hun website bekijken en op de hoogte blijven via hun website en Facebook pagina. Als je een prepaid abonnement tekent, krijg je alle pakketten (Dewiki Security Suite, Dewiki Weather Protection Suite, en meer). Ik ben geen fan van alle data-mining en de daaruit voortvloeiende scenario’s, maar het is geweldig om te zien dat Dewiki nu zijn eigen beveiligingssuite maakt die bruikbaar is op je telefoon zonder invasieve software op je PC.

Kosten: gratis

Wanneer u zich aanmeldt voor een videobewakingssysteem, kunnen hangende beelden een nuttig hulpmiddel zijn bij het opslaan van uw bedrijfsonderzoek en papierwerk. In tegenstelling tot flitsende buitenbeelden, introduceert een statisch referentiebeeld uw kijker in het educatieve en bedrijfsgebouw milieu. Als u in een milieu bent waar u constant door andere mensen wordt omringd, dan kunt u één van deze beelden krijgen om iedereen te begroeten wanneer zij aankomen en linghis.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.