Bananenhart

Koffiebonen abonnement

Om de andere morgen kom ik vroeg aan bij Selecta Coffee Lab met de bedoeling een heel vers en lekker kopje koffie te drinken. Ik ontdek echter dat ze alleen de allerbeste bonen gebruiken. De gebrande koffiebonen zijn van de koffiebonen van hoge kwaliteit. Ik proef het spoor van die natuurlijk gebrande koffiebonen in de panini met de avocado. Deze twee dingen maken een bakkerij van een maaltijd. Ik heb ook de ervaring dat als ik geen espressoservice gebruik, de espressokoffie slecht gaat ruiken.

Vandaag drink ik minstens vier keer per dag koffie, en ik neem ook mijn beste ontbijt thuis. Als ik mijn lunch bestel, vraag ik om een schaaltje rijst samen met mijn steak. Het feit dat dit toevallig een all-you-can-eat buffet is, is genoeg om me daar meer dan een uur te houden. De pret begon toen mijn vierjarige zusje aankwam om haar dagelijkse dosis calcium in te nemen. Nadat ik haar had uitgelegd dat ze niet veel kon eten, antwoordde ze: “Mam, als jullie die spinaziedip niet eten die moeders op babyvoeding doen, moeten we misschien iedereen dwingen het te eten.”

Ik was ook niet tevreden met “kindervoeding”. Er ontbrak iets, en ik wist niet zeker wat het was. Toen kwam de hyperactiviteit van mijn zoon. Zijn favoriete kleur was groen. Toen besloot ik over te stappen op biologische bananen, aardbeien en spinazie. En deze keer waren de gezondheidsvoordelen van deze onwaarschijnlijke combinatie verbluffend.

Sindsdien heb ik nog veel meer ontdekt over de gezondheid van bananen en heb ik hele nieuwe manieren ontdekt om deze vrucht te gebruiken. Ik ben nog maar het topje van de ijsberg aan het verliezen als het gaat om de gezondheid van bananen. Vandaag wil ik een paar dingen delen die ik heb geleerd over de gezondheid van bananen.

Ten eerste is de hartvorm van een banaan niet alleen uniek voor bananen. Dit is iets wat de meeste andere fruitsoorten ook hebben. Maar waarom is de hartvorm van een banaan uniek? Nou, en waarschijnlijk is de beste manier om dit uit te leggen een plaatje.

Zie je, als de buitenste schil van het bananenhart eraf gaat, zie je drie aparte stukken fruit. Maar op het moment dat de schil eraf gaat, zijn de twee helften van de avocado ingewikkeld uiterst dodelijke combinatie en dit is waarom bananen zo gezond zijn. De buitenste schil van het hart van de banaan is de meest krachtige antioxidant die de mens kent. Zo krachtig dat het meer voor het hart werkt dan andere voedingsmiddelen.

Hartziekte is niet te doden. Maar verschillende studies blijven aantonen dat de beschadiging van de bekleding van de slagader een belangrijke oorzaak is van hartaanvallen en beroerten. Dit gebeurt omdat de ophoping van overtollig “slecht cholesterol” binnen de slagaderwanden leidt tot atherosclerose en slagaderverstopping. Bananen zijn het bekendste afrodisiacum en zitten boordevol essentiële vetzuren die het cholesterolgehalte verlagen en het risico op deze ziekte verkleinen.

De hartvorm van een banaan is echter niet alleen fascinerend op zich, maar staat er ook om bekend dat het een beroep doet op de zintuigen. Dit is het resultaat van het chlorofyl in de bananenbladeren. De groene en gele bananenbladeren hebben veel meer chlorofyl dan de groene bananenhartvorm. chlorofyl komt voor in de schil van de banaan en maakt de vrucht verzadigd met carotenoïden en dus rijp voor predatie door dieren. Maar te veel chlorofyl in de schil leidt tot stabiliteit van de carotenoïden en daardoor is de kwaliteit van de vrucht lager. Dus als je de volgende keer naar je bananenhart kijkt, dat helemaal aan elkaar zit geplakt met bruine stekels, denk dan aan alle gezondheidsvoordelen die je eruit zou kunnen halen.

A Heartbreaker Heart Dit soort hart is niet alleen een kunstwerk, maar ook een medisch wonder. Het hart in de vorm van een bananenhart is in staat meer bloed te pompen omdat het warmte samentrekt en vervolgens uitzet met bloed om het groter te maken. Hierdoor zou het hart meer kracht hebben voor het cardiovasculaire systeem. Hoewel de bananen zeer smakelijk zijn, wordt het bananenhart niet commercieel geteeld omdat het te dun is om economisch te worden verwerkt.

De technologie om een bananenhart te produceren is met de dag verbeterd en is nu zeer begeerd op de markt. Gewoonlijk wordt een dun papieren hart gebruikt in plaats van het bananenhart. Omdat het dun is, is het gemakkelijk om de juiste hoeveelheid hart te verwijderen door het papieren hart uit elkaar te trekken. Maar aan de andere kant is het een zeer sterk hart en daarom is het zeer populair. Bananenhartjes met eetbare aardbeien  Bananenhartjes zijn gemakkelijk op de markt te vinden. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen aan klanten worden verkocht. Het enige wat men hoeft te doen is het hart uit de banaan in tweeën te snijden. Men kan het dan rond hun wikkelen om de aantrekkelijkheid te verhogen met behulp van wat kleurrijke folie of papier om het er extra verleidelijk uit te laten zien.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.